Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

ASTRO – FESTIVAL ZDRAVÍ – OTROKOVICE , 10.-11.11.2018 V prostorách Otrokovické BESEDY se o víkendu 10.-11. listopadu uskuteční akce zaměřená na zdraví životní styl, alternativní medicínu a astrologii. Na programu : Alternativní medicína, porady s věštci, astrology, numerology, odblokování, detoxikace, výklad z ruky a karet, měření aury, automatická kresba atd. Nebudou chybět doplňky zdravé výživy, mandaly, minerály, odborná literatura včetně rukodělných výrobků a šperků z přírodních materiálů. Po oba dva dny přednášky, workshopy a meditace. Doba konání sobota 10. listopadu 9.00-17.00 neděle 11. listopadu 9.00-17.00 Vstupné : Dospělí - 50 Kč, děti - 20 Kč Parkování zdarma, výtah k dispozici, občerstvení zajištěno. Adresa místa konání : Otrokovická BESEDA, nám. 3. května 1302, OTROKOVICE Kontakt : dan.caganek@tiscali.cz, 604 670 861, www.hobbyotrokovice.cz ,Astro-Festival zdraví, OTROKOVICE


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace